Επισκεφθείτε την καινούργια μας ιστοσελίδα:
Turborecipes.com - Εύκολες και γρήγορες συνταγές

Σχετικά

Γεια χαρά επισκέπτες!

Αυτή η σελίδα είναι αφιερωμένη στο αγαπημένο μου γλύκισμα, τα παγωτά! Είμαι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να ζήσουν δίχως το αγαπημένο τους γλύκισμα (τα παγωτά ντε) και που το επιζητούν ακόμα και το χειμώνα… Προτιμώ να μου στερήσουν το φαγητό για πολλές μέρες παρά να μου στερήσουν το παγωτό!

Ασχολούμαι με την παρασκευή σπιτικού παγωτού εδώ και αρκετά χρόνια και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πάθος μου και την αγάπη μου για τα παγωτά! Και φυσικά μερικά μυστικά και “κόλπα” για την παρασκευή ενός καλού σπιτικού παγωτού!

Θα ακολουθήσουν πολλές συνταγές για παγωτά, τις οποίες θα προσπαθήσω να χωρίσω σε κατηγορίες για να μην χανόσαστε και να βρίσκετε εύκολα αυτό που αναζητάτε!

Ακόμη, θα αναρτηθούν φωτογραφίες, μυστικά για την επιτυχία ενός καλού σπιτικού παγωτού, πληροφορίες για τη σωστή χρήση της παγωτομηχανής και πολλά άλλα. Επίσης, για όλα τα υλικά των συνταγών θα υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες για να βρίσκετε εύκολα το σωστό προϊόν.

Επειδή η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά τη χώρα μας και επειδή το καλάθι της νοικοκυράς δεν αντέχει παραπανήσια έξοδα, θα προσπαθήσω να αποτυπώσω αναλυτικά το κόστος υλικών κάθε συνταγής που παρουσιάζεται στη σελίδα αυτή! Για κάθε υλικό θα καταγράφεται η ελάχιστη και η μέγιστη τιμή σχεδόν όλων των ειδών του (μαρκών) που μπορούμε να βρούμε στα ελληνικά Σούπερ Μάρκετ (τουλάχιστον όσες μάρκες έχουν πέσει στην αντίληψή μου, σε περίπτωση που ανακαλύπτω νέες μάρκες θα ενημερώνω τη σελίδα). Εχω μια μανία με τις τιμές προϊόντων (και με τους αριθμούς γενικότερα) και θα προσπαθήσω να ενημερώνω τις τιμές προϊόντων συχνότατα για να είμαι όσο το δυνατόν πιο ακριβής. Να επισημανθεί ότι οι τιμές για το ίδιο προϊόν στην ίδια επωνυμία Σούπερ Μάρκετ ενδέχεται να παρουσιάζουν διαφορές από τόπους σε τόπους. Για παράδειγμα, τα γαλακτωμικά προϊόντα (και όχι μόνο) κοστίζουν ακριβότερα στις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας (για την ίδια αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ).

Τα Σούπερ Μάρκετ που λαμβάνονται περισσότερο υπόψη είναι οι γνωστές αλυσίδες, όπως είναι για παράδειγμα:

 • Βασιλόπουλος
 • Βερόπουλος
 • Γαλαξίας
 • Σκλαβενίτης
 • Carrefour Μαρινόπουλος
 • Lidl

Καλή πλοήγηση στο προσωπικό μου ιστολόγιο!

JJ Blue BoosterΔημοφιλέστερες αναζητήσεις:

 1. παγωτομηχανες τιμες (385)
 2. μαρκες παγωτων (310)
 3. παγωτομηχανη lidl (120)
 4. παγωτα μαρκες (107)
 5. lidl παγωτομηχανη (63)
 6. τιμες παγωτων (54)
 7. παγωτα τιμεσ (26)
 8. τιμες παγωτομηχανης (24)
 9. lidl παγωτα (21)
 10. lidl παγωτα τιμεσ (21)
 11. μαρκεσ παγωτου (21)
 12. carrefour παγωτα (17)
 13. παγωτομηχανη carrefour (14)
 14. μαρκΑ παγωτων (13)
 15. παγωτο μαρκες (13)
Turborecipes.com - Εύκολες και γρήγορες συνταγές